Kettlebellworkshops!

Kettlebells har blivit väldigt populärt på senare tid.  Och det med rätta!
Jag har aldrig stött på ett verktyg som gör dig bättre på så många saker samtidigt som kettlebells. Snabbare, starkare, bränner fett och allt möjligt. Det värsta är att de flesta påståendena är sanna, vilket är ovanligt inom träning och hälsa.
Problemet är att vem som helst kan ”lära ut” kettlebells. Tack vare detta ser jag skräckexempel som bilden till höger, som är lånad från en populär övningsbänk.

Mina damer och herrar. Det där är inte en swing. Det är en snabbiljett till ryggproblem!
Själv är jag RKC utbildad. Jag anser att RKCn är den bästa i branschen, annars hade jag inte gått utbildningen. ”Säkerhet och teknik först, vikt och repetitioner sen”  är ett måtto RKCn står för och är något jag gärna ställer mig bakom.
Vi tränar redan enligt dessa principer på Crossfit Halmstad men vi ger dig som icke medlem möjlighet att komma in i våra mysiga lokaler och lära dig säker, effektiv teknik. Risken finns att du får ett ganska bra träningspass också.
Den 28e september kommer jag hålla två workshops om grundläggande kettlebellteknik.

Kettlebells anses vara funktionella för att de är formade på ett unikt sätt och marknadsförs på samma sätt som all annan träning. Men låt mig berätta en sak för dig.

Det är inte verktyget som är funktionellt, det är utförandet av rörelsen.

För dig som är lite mindre van vid fria vikter och behöver en långsammare stegring av svårighetsgraden kommer vi genomföra en två timmar lång workshop med både teori och praktik.
För dig som är mer erfaren vid fria vikter och intensiv träning är snabbversionen rätt för dig. Mindre snack och mer action.

Det här är för dig som

Är intresserad av att lära dig nya verktyg för din träning.
Värderar din tid.
Är du intresserad av att träna effektivt, inte bara hårt.
Tror på att investera i dig själv.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln