Axelworkshop tisdagen den 22/10

På tisdag annordnar HSIF en workshop om hur man blir rörligare i axlar och skulderpartiet! Det verkar inte bättre än att jag kommer få hålla i den, vilket innebär att alla offer deltagare kommer få lära sig en massa mysiga övningar för att bli rörligare och eventuellt starkare. Vi kommer även gå igenom, hållning, grundläggande anatomi för skuldran och lite om hur man skall lägga upp sin träning för att förebygga problem. Förutom detta kommer vi också prata om vad Titanic och Mr. Spock har att göra med dina skuldror, vi kommer även att köra lite babyträning!
HSIF är så snälla att alla medlemmar får vara med gratis. Och är du inte medlem så kostar det ändå bara 50 kronor. En ganska bra deal, om jag får säga det själv.
Ett tips är att vara ombytt till träningskläder eller något annat ledigt, vi kommer att röra på oss. Vill du läsa på lite i förväg kolla in allt under kategorin ”Skuldran” här på bloggen. Det är bara plats för 20 personer i salen vi kommer vara i, och jag har hört att ett par av dem redan är bokade!
Maila ditt namn till hsif@live.se för anmälan.Det här är ditt nya blogginlägg. Vi har lagt till denna text och bild som exempel på vad du kan göra. Nu är det bara för dig att skriva din egna text, lägga in bilder, video… ja, vad som helst. Du kan ändra allt och även ta bort det du inte vill ha.

 

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln