En snabb tävlingsuppdatering (och lite annat)

I helgen var det min första tävling med ett fungerande HTSK lag! Vi fick klubben godkänd av Svenska Styrkelyftssförbundet på onsdagen, hade godkända lyftare på torsdagen. Och åkte till Falkenberg med ett lag på lördagen. Vi kan väll konstatera att det var ganska stressigt att inte veta om vi skulle få tävla eller inte, men allt löste sig tillslut! Massivt tack till alla som hjälpte till med att ta oss igenom denna rysare! Ni vet vilka ni är.

Mina personliga resultat var helt okej då jag knappt hunnitorkat (det är ett ord) träna de senaste månaderna mellan jobb, mer jobb, studier och uppstart av en idrottsförening.

Ursäkter åsido så skall jag komma igång med att träna på saker jag är dålig på en period. Flås, lätta vikter, jämna ut ojämnheter mellan höger och vänster. Allt jag inte tycker om att träna, mest för att jag är dålig på det. Jag har hört mig själv säga att det är bra så det måste ligga nånting i det. Men som vanligt sköter jag inte den biten riktigt så bra som jag borde.
”I natt smidde jag tusen planer. I morse gjorde jag precis som vanligt”  -Nån smart snubbe

På tal om HTSK. Det verkar som jag hamnade i Hallandsposten idag!
Får tacka Tony för att han får mig att låta mycket smartare än jag är. Fyra galna dagar följt av en telefonintervju gör mig inte så jättevältalig :D

Vi jobbar stenhårt för att få klubben lite bättre hela tiden, jag tror vi kommer få fungerande medlemsregister och andra officiella grejer att fungera de närmaste veckorna. Kom över och hälsa på på lördagar och söndagar för tekniktips eller bara häng och snack.
I helgen kommer jag sitta i sekretariatet på Crossfit Halmstad Throwdown och skriva en massa siffror, så det är ingen HTSK träning. Kom gärna över och säg hej på tävlingen. Det blir inte ”bara” en massa superjobbiga crossfit wodar, jag har även hört att det är några tyngdlyftare som ska visa hur man lyfter tunga saker mellan tävlingsheaten.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln