12 Veckor till en bättre bänkpress ep 4 Handleden igen!

Idag gör vi en stegring på förra veckans övning!
Förra veckan rörde vi på våra handleder, precis som mr miyagi beordrade.
Men han var inte känd för att bänka särskilt mycket utan var mer känd för att fånga flugor med sina ätpinnar.

Så vad vi kommer göra idag är att flytta ut våran arm ut i startläget för bänkpressen och röra på handleden där.
Som vanligt måste vi testa. Jag kollar min axel och vet nu var jag är.
Och så gör vi som så att vi sträcker på oss, tar ut armarna ut i startläget och sen går vi upp och ner med våra handleder. Och det är helt okej om armarna rör på sig för annars hade det varit svårt för oss att röra på handlederna överhuvudtaget.
Lägg märke till att mina händer är kvar i ungefär samma läge.
Så tar vi och testar rörligheten igen. Ingen förbättring, inget att ropa hej över precis.

Så vi kommer göra in och ut nu. Så sträck på dig, ut med armarna i startposition och så går vi in och ut. In och ut. Jag känner att jag har lite stelhet i min vänstra handled idag.
Så kollar vi rörligheten igen. Bra nu rör det på sig.

Den här versionen av handledsrörlighetsövningen är helt underbar för oss som har långa aparmar och måste hålla våra händer ute i startpositionen. För mig så är den absolut underbar att göra här uppe *håller armen i ryckposition* eftersom jag rycker lite med jämna mellanrum och håller allra längst ut på stången. Jag har ett stort behov utav att ha väldigt bra hand och handledsrörlighet där uppe.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev!

* obligatorisk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln