Heldags workshop i Borlänge 28e maj

Den 27e maj har jag har fått äran att åka till Borlänge och prata Nervsystem, Hjärna och Styrkelyft för Södra Norrlands Styrkelyftsförbund på deras distriktshelg! 

Under söndagen är alla som är intresserade av att bli starkare och rörligare välkomna på en heldags workshop där vi kommer gå igenom Nervsystem, Hjärna och Styrkelyft! Och även andning. 
Dagen är updelad i för och eftermiddag med två olika fokus. Ledrörlighet och Andning.

Nervsystemet och ledrörlighet

Under förmiddagen kommer vi prata hjärnan, vad den innebär för din träning och hur vi kan påverka hjärnan till att få din kropp att göra ett bättre jobb med specifika övningar.

Den här workshopen är för dig som har stela och gnälliga leder när du lyfter (och ibland i vardagen). Dig som har tekniska bekymmer med lyften som du inte kommer fram trots att du försöker jobba på dem. 

Andningsmekanik

Under eftermiddagen kommer vi prata andning, andningsmuskler och uthållighet i relation till styrkelyft och styrketräning i övrigt.
Den är workshopen är för dig som vill ha bättre buktryck samt starkare mag- och ryggmuskler. Den är även för dig som vet att du borde träna lite kondition för att få bättre träningsresultat och ökad återhämtning men VERKLIGEN AVSKYR konditionsträning och vet inte varför.

Intresserad? Anmäl dig på carl.raask@gmail com har du några frågor så tveka inte att kontakta mig för mer information.
Känner du någon som du tror skulle ha nytta av den här workshopen så får du gärna sprida ordet.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

* obligatorisk

Kommentera gärna:

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

* obligatorisk

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln