Hur mår ditt nervsystem idag?

Det finns olika typer av personliga tränare baserat på hur de arbetar grundläggande.

Med övningar som fokuserar på att bättra komunikationen mellan din hjärna och din kropp så kan vi göra väldigt stora framsteg i din rörlighet och styrka på väldigt kort tid. Detta gör att vi kan börja träna hårt och effektivt mycket fortare med mindre skaderisk.

Att arbeta med hjärnan och nervsystemet kräver att man kollar på fler platser än bara problemområdet. Det innebär att vi kanske testar om dina ögonmuskler gör sitt jobb. Eller om de kommunicerar med dina balansorgan så att du kan hålla blicken på samma punkt när du vrider på huvudet. Om de inte gör det så kan det mycket väl vara det som är anledningen till att du har en stel nacke som låser sig om och om igen trots att du stretchar nackmusklerna och får kotorna lossade hela tiden. Om vi förbättrar kommunikationen mellan hjärna och ögon eller balansorgan så är det en stor chans att nacken släpper.

Hur vet du att det funkar?

Varje pass behöver ett mål. Utan mål är det en garanti att vi missar varje gång.
Om det är en rörelse som gör ont eller teknik i en övning som behöver bli bättre spelar ingen roll. Det är vårat huvudtest idag och vi kommer återkomma till det så fort vi hittat något som kan göra testet bättre. Ingen förbättring? Då fortsätter vi leta.
Avslutningsvis får du 4-5 övningar där alla har en positiv effekt på dig. Majoriteten av dem går att göra i princip varsomhelst och närsomhelst. Minimal ansträngning med maximalt resultat.

Jag tar emot kunder via Zoom också. Att vara hands on i verkligheten är alltid bäst.
Men logistik och nollad restid är inte att underskatta!
Kontakta mig om du vill veta mer.

Idrottsprestation

Mammamage

Post Rehab

Personlig Träning