Nervsystemsträning för idrottare

Rörelseanalys

Hur rör sig de absoluta legenderna i din idrott ut när de tävlar? Hur rör du dig?! Vilka andra övningar kan du göra för att likna dem så mycket som möjligt? Med exakta rörelseanalyser och rörelseövningar som inte ingår i din nuvarande träningsrepertoar kan du öka din prestation avsevärt.

Inte nog med att det ger dig möjligheten att röra dig som legenderna. Den ökade rörligheten ger dig alternativ i hur du rör dig vilket minskar skaderisken.

Syn

Om du inte ser bra, hur kan du vara först på bollen, bedöma rätt avstånd eller undvika sparken som kommer från sidan?

Dina ögon har en massa muskler runt dem som styr deras rörelse. Man kan förlora funktion i dem, precis som vilka andra muskler som helst. Turligt nog kan man träna upp dem också!
Med bättre ögon blir det lättare kan bedöma situationen och fatta bättre beslut. Har du nedsatt syn finns risken att du missar en enorm mängd potentiell prestation.

Den som tar flest bra beslut vinner.

Balans

Balans är en viktig del i idrottsprestationer. I många idrotter hamnar man i udda positioner. Om inte ditt balanssystem har koll på vart ditt huvud är eller samarbetar dåligt med synen kommer du springa omkring med en permanent indragen handbroms.

Styrka

Rörelse, syn och balans är viktiga egenskaper men utan styrkan når du inte hela vägen om du inte kan applicera kraft och hastighet i den. Lär dig de grundläggande skivstångslyften, bemästrar din egen kroppsvikt och adderar de snabba kettlebell-rörelserna ovanpå din rörlighet. Allt detta kombinerat kommer ta dig till nästa nivå.

Smärta

Har du ont blir du svag och långsam. Du kan visserligen tvinga dig igenom smärtan en period, men du kommer hämmas på ett omedvetet plan. Primära målet är alltid att bli av med smärta. Läs mer om smärta och rehabilitering.

Det betyder inte att du inte kommer träna hårt. Det är skillnad på smärta och obehag.

Kontakta mig om du vill veta mer.
Priser.

Hård träning, rätt kost och sömn är grunden för att lyckas men för att få till det där lilla extra som gör skillnaden mellan vinst och förlust kräver mer än bara hård träning. Vill du röra dig lika snabbt och effektivt som de absoluta legenderna inom din idrott?
 

Jag tar emot kunder via Zoom också. Att vara hands on i verkligheten är alltid bäst.
Men logistik och nollad restid är inte att underskatta!
Kontakta mig om du vill veta mer.

Vill du bli snabbare och starkare?
Fyll i formuläret för att
börja jobba på det

Jens Svensson

Anette Kroon

Nyhetsbrev

* obligatorisk

Rehab

Mammamage

Personlig Träning

Kraftidrottare