Personlig träning

Vad behöver du för att uppnå dina mål? Individualisering är nyckelordet.
 

Rörelseanalys och tester

Vi kommer testa dig, din rörelse och ditt nervystem konstant. Målet är att du, förutom att ha tränat lagom mycket, skall gå ifrån varje pass med ökad rörlighet, styrka och lite mindre smärta på det där området som alltid är irriterat när du är trött och sleten.

Nervsystem

Är du den typen av människa som har svårt att få resultat av träningen? Trots att du jobbar hårt! Eller har svårt att lära dig nya rörelser och övningar?
Ditt nervsystem kan mycket väl sätta blockeringar för dig. Om din hjärna inte är förberedd för förändring så kommer inte din kropp utvecklas. Med rörlighetsträning baserad på neurologi kan vi bättra dina förutsättningar enormt för att få ökade resultat.
Fundersam på vad det innebär? På min blogg har jag en massa exempel på grundläggande övningar.

Kost och livsstilsanalys

Du får individuell hjälp och råd kring dina kostvanor för att snabbare nå dina mål. Med enkelhet kan man säga att med fokus på ökat proteinintag, vatten samt balanserat omega 3-intag kan du lättare nå dina förväntade resultat av träningen.

För att ta reda på var just din största begränsande faktor finns behöver vi ta reda på hur du äter och lever, det enklaste sättet att göra det är att föra kost och aktivitetsdagbok som vi går igenom för att identifiera förbättringsområden. Du får även, via ett formulär, en komplett genomlysning av ditt skafferi för att se över hur du kan förändra dina kostvanor för att snabbare nå dina mål.

Kontakta mig för mer information
Priser.

Jag tar emot kunder via Zoom också. Att vara hands on i verkligheten är alltid bäst.
Men logistik och nollad restid är inte att underskatta!
Kontakta mig om du vill veta mer.

Vill du träna?

Fyll i formuläret så bokar vi en tid för att lägga upp en bra plan för just dig och dina förutsättningar.

Idrottsprestation

Mammamage

Kraftidrottare

Post Rehab